Review Bioderma

Publicat de Bubu Blog la 23:24 2 comentarii




Acum ceva timp am primit 3 produse marca Bioderma pe care le folosesc cu placere si vreau sa va impartasesc si voua cateva lucuri esentiale despre ele.Voi incepe mai intai cu solutia micelara pentru tenul sensibil.
                                          Indicatii: 
Solutie micelara pentru piele sensibila.Curata, indeparteaza machiajul, calmeaza si reimprospateaza pielea. Pentru fata si conturul ochilor.
 Utilizare:
Se aplica dimineata si seara, pe o discheta demachianta, cu ajutorul careia se indeparteaza machiajul si impuritatile, prin miscari delicate.
Gama Sensibio de la Bioderma se adreseaza persoanelor cu ten sensibil, care se roseste usor, face cuperoza, da senzatia de strangere si mancarimi.
                                                         Ce spun ei:
Curata delicat si indeparteaza machiajul de pe fata si conturul ochilor fara sa necesite clatire.Micelele continute, capteaza impuritatile si machiajul pastrand echilibrul cutant.Ingredientii activi calmanti previn si reduc inflamatia. Toleranta oculara si cutanta excelenta. Nu contine parfum. Hipoalergenic.

Ce imi place:
  • Usuca cosurile si nu irita ochii
  • Solutia spumeaza si isi face treaba extraordinar
  • Nu am observat sa imi cada fire din gene cum de obicei mi se intampla de la alte tipuri de lapte demachiant sau servetele umede
  • Nu contine parfum ceea ce imi place extraordinar de mult
  • Pielea ramane neteda si curata, inflamatiile de orice fel se calmeaza si se vindeca mult mai repede
  •  Mi se pare foarte spornica, in peste 3 saptamani am folosit mai putin de jumatate
Ce nu imi place:
  • Desi ei spun ca dupa folosire nu necesita clatire, eu spun ca DA, pielea imi ramane usor lipicioasa si am nevoie neaaparat sa o spal, nu stiu daca sunt singura care are problema asta dar nu este un motiv pt care sa nu o cumperi.
  • Mi-ar fi placut foarte mult ca dispozitivul de deschidere sa nu fie cu capacel si sa aiba pulverizator, ar fi fost o idee excelenta si solutia s-ar fi economisit mult mai mult.
Pret:
Pretul este in jur de 40,00 Ron dar in diferite farmacii le-am vazut si la promotie 1+1
Se gasesc la diferite gramaje, eu o am pe cea de 250 ml si in functie de asta difera pretul.

Voi continua cu Sensibio Eye:




Utilizare:

Se aplica, o data sau de doua ori pe zi, pe zona conturului ochilor, pe pielea curatata cu sensibio H2O. Masati delicat pana cand gelul este absorbit de piele. Dupa aceea poate fi aplicat machiajul. Adecvat pentru purtatorii de lentile de contact.


Ingrediente : aqua, glycerin, dimethicone, polyehtylene, tridecyl trimelutate, caprylic/capric triglyceride, isostearil alcohol, butylene glycol, cocoate, fructooligosaccharides, mannitol, hylitol, cafine, sodium hyaluronate, glycyrrhetinic acid, rhaminose, laminaria ochroleuca extract, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, penthylene glycol, caprylyl glycol, 1.2-hexanediol, disodium edta, sodium hydroxide, ethylcellulose.

Ce spun ei:
Complexul  brevetat Toleridine o etapa superioara in tratarea pielii sensibile, creste pragul de toleranta al pielii. Pielea devine mult mai rezistenta si mai protejata impotriva atacurilor externe devenind astfel mai putin reactiva. Calmeaza senzatia de disconfort. Agentii decongestionati reduc pungile in timp ce ingredinetii activi de netezire elimina ridurile fine si agentii hidratanti asigura confortul cutant. Formula cu ingredienti activi foarte riguros selectati si fara parfum garanteaza o toleranta cutanta si oculara excelenta. Textura lejera gel-crema. Hipoalergenic.

Ce spun eu:
Dupa toaleta din fiecare dimineata aplic un strat subtire de crema in jurul ochilor si o masez usor pana intra in piele, recunosc ca am mari probleme dimineata cu umflarea ochilor si aceasta crema ma ajuta de fiecare data, nu port lentile de contact ca sa va dau o parere despre cum functioneaza in totalitate dar mie imi place tare mult cum imi rasfata zona ochilor usor sensibila. Pareri negative nu am in ceea ce priveste continutul, simplul fapt ca mi se pare cam scumpa Pretul  ei fiind de 35,00 Ron iar gramajul 15 ml.

Si in cele din urma imi voi exprima parerea despre Sensibio Light :




Descriere scurta



Complexul brevetat Toleridine reprezinta o etapa superioara in tratarea pielii sensibile datorita cresterii pragului de toleranta al pielii sensibile. Pielea devine mult mai rezistenta fiind mai bine protejata impotriva atacurilor externe, scazand astfel reactivitatea cutanata. Calmeaza imediat pielea, eliminand senzatia de "caldura" si de "piele care tine", si hidrateaza intens epiderma. Textura matasoasa dar lejera este rapid absorbita, lasand pielea catifelata si supla. Ingredientele atent selectionate, fara conservanti si parfum, garanteaza o toleranta optima. Formula hipoalergenica, non-comedogenica.



Administrare:

Se aplica de 1-2 ori pe zi, pe pielea curatata, ideal cu Sensibio H2O sau Sensibio Lapte demachiant  uscata prin tamponari usoare nu prin frecare. Ideal ca baza de machiaj.

Ce spun eu:
  • Imi place tare mult ca se potriveste descrierii producatorului in ceea ce consta "caldura" si "piele care tine". O folosesc de cca 2 saptamani si pot sa spun la propriu ca m-am indragostit de ea, tenul meu este mai luminos si se leaga perfect cu machiajul eu avand mai mereu probleme cu baza unui machiaj perfect.
  • Pareri negative nu am la fel ca si produsele de care v-am vorbit mai sus mi se par putin cam scumpe, pretul acestei creme fiind de 47,00 RON iar gramajul 40 ml.
Parerea mea finala in ceea ce consta cele 3 produse este de 95% una buna. Vi le recomand cu incredere.





Voi folositi poduse Bioderma?
Care este produsul vostru preferat din aceasta marca?

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting