First Giveaway

Publicat de Bubu Blog la 02:53 102 comentarii
INCHEIAT!


Pentru ca este primul meu blog si imi doresc sa impartasesc tot felul de lucruri cu voi, m-am gandit sa il fac popular si asta nu pot decat cu ajutorul vostru. Fiind vorba si de primul Giveaway de pe acest blog premiul vreau sa fie putin mai "consistent" asa ca va voi bucura cu un epilator Silk - Braun pe care il puteti vedea in pozele de mai jos.





Ce trebuie sa faci?
♥ Sa dai like paginii de facebook Bubu Blog (clik aici )
♥  Sa ma urmaresti prin GFC (google friend connect) se afla in partea dreapta a blogului
♥ Sa distribui pe pagina ta personala de facebook acest concurs si sa folosesti ca tag "@Bubu Blog te invita la concurs" 
(ATENTIE! Va rog sa verificati daca linkul pe care l-ati postat este public, sa il pot vedea si eu)
♥ Sa lasi un comentariu cu numele prin care ma urmaresti prin GFC si cu linkul la care ai distribuit acest concurs.

Castigatorul va fi ales cu ajutorul siteului www.random.org

Deadline: 25 Iunie 2012

Bafta tuturor!!!




Castigatoarea este Amelia Spulber, GFC - Ammyteiubeste, nr 95.

Astept datele de contact la adresa de e-mail blog.bubu@yahoo.com
in termen de 24h altfel voi fi nevoita sa aleg pe altcineva, astept si o poza cu produsul langa castigatoare.





Voi ce colectionati?

Publicat de Bubu Blog la 02:20 4 comentarii






Ca orice femeie imi place sa ma ingrijesc si cum e o vorba: "Unghiile sunt cartea de vizita", tot mai mult ma preocup de ele. De-a lungul timpului mi-am achizitionat tot felul de oje, diferite firme unele cunoscute altele mai putin cunoscute, nu am o marca anume care sa imi placa, eu merg pe premiza asta: Iau tot ce imi place, incepand cu, continutul terminand cu ambalajul... el fiind unul din punctele forte atunci cand vine vorba despre achizitionarea un produs.

Acestea sunt ojele mele:


Nu sunt multe, cu timpul am mai aruncat din ele pe motiv ca s-au expirat, nu am folosit tot timpul aceeasi oja dar deobicei cand imi cumpar un lucru nou il folosesc pana reapare ceva care sa imi placa si mai mult.
Si voi sunteti la fel?
 In poza urmatoare am cateva modele pentru unghii pe care le folosesc cu drag si aproape ca nu lipsesc cand vine vorba de o manechiura noua.


Top 10 filme romantice(pe care trebuie sa le vezi)

Publicat de Bubu Blog la 01:56 0 comentarii
1. A good year (2006)




Max Skinner (interpretat de Russell Crowe) este un bancher londonez specialist in investitii care se bucura de un mare succes in meseria sa. intr-o zi, afla ca unchiul sau Henry - singura ruda apropiata pe care o mai avea - a decedat. Ca urmare, Max devine mostenitorul domeniului viticol al unchiului sau, in Provence, unde acesta traise timp de 30 de ani. Max pleaca in Provence, pentru a-si lua in stapanire mostenirea. Aici ii regaseste pe Francis Duflot (interpretat de Didier Bourdon) si pe sotia sa Ludivine (interpretata de Isabelle Candelier), cei care se ocupasera dintotdeauna de domeniul unchiului Henry.
Max nu e foarte convins sa se mute in Sudul Frantei, iar un amic de-al sau, agent imobiliar, il sfatuieste sa vanda domeniul care, dupa parerea sa, face o avere pe piata imobiliara. O complicatie aparuta pe neasteptate ii schimba planurile: sosirea unei californience pe nume Christie Roberts (interpretata de Abbie Cornish), care pretinde a fi fiica ilegitima a unchiului Henry. Conform legii franceze, Christie este mostenitoarea legala a domeniului.
Suspectand ceva necurat, Max incepe sa isi chestioneze "verisoara" despre trecut. in acelasi timp, descopera in pivnita unchiului sau o serie de sticle cu un vin de o calitate extraordinara, complet diferit de vinul produs in mod normal pe domeniul sau, nu neaparat de o calitate extraordinara. Dupa spusele lui Fanny Chenal (interpretata de Marion Cotillard), proprietara cafenelei din sat cu care Max se imprieteneste, misterioasele sticle gasite in pivnita se vindeau de ani de zile la preturi fabuloase pe piata neagra.
De unde provin aceste sticle si de ce Duflot se incapataneaza sa administreze domeniul, in ciuda productiei de vin de proasta calitate? Si de ce sustine Duflot ca acest vin este doar un experiment nereusit, nevalorand nimic in ochii oenologilor? Aceste mistere, la care se adauga suspendarea sa de catre firma londoneza la care lucra, datorita unei tranzactii dubioase, il determina pe Max sa ramana in Provence. Treptat, el realizeaza ca unchiul sau avea dreptate: viata e frumoasa si merita traita.





2. A walk to remember (2002)




Un băiat rebel se îndrăgosteşte de cea mai ingenuă creatură a liceului iar dragostea lor îi va transfigura pe amândoi. 
Landon Carter şi prietenii săi sunt cei mai cool puşti dintr-un liceu din Beaufort. Poartă hainele adecvate, conduc maşinile potrivite şi intră în bucluc atât cât să-şi asigure o reputaţie de rebeli. Jamie Sullivan e opusul lor – nimic nu pare cool la ea. E fiica predicatorului şi poartă haine care-i ascund formele şi acelaşi pulover în fiecare zi. Îndură zeflemeaua lui Landon şi a prietenilor săi cu un zâmbet, întotdeauna văzând numai lucrurile bune din oameni. Atunci când o farsă a lui Landon şi a găştii sale se termină cât se poate de prost, directorul îl condamnă pe băiat să aibă grijă în weekend-uri de un elev necăjit şi să lucreze la piesa şcolii, activităţi în care e şi Jamie implicată. E timpul să mai întâlneşti şi altfel de oameni spune directorul. Şi puţine persoane sunt mai diferite de cinicul şi necredinciosul Brandon decât Jamie. Fata cântă în corul bisericii, poartă întotdeauna o Biblie la ea iar ambiţia ei este să asiste la un miracol. Cei doi petrec din ce în ce mai mult timp împreună, Landon devine intrigat de candoarea fetei care vede frumosul în toate şi are o încredere nelimitată în oameni şi în lume. Curând, băiatul descoperă că s-a îndrăgostit de fermecătoarea marginalizată pe care el şi prietenii săi obişnuiau s-o ostracizeze zilnic. Atunci când circumstanţe potrivinice le ameninţă dragostea, Landon rămâne de partea ei şi încearcă s-o ajute să-şi îndeplinească visele. 
Se spune că cheia spre succes este sinceritatea şi că o dată ce reuşeşti să te prefaci că eşti sincer, ai dat lovitura. 
Într-o industrie în care actorii îşi contrafac emoţiile pentru a părea autentici, e mare lucru ca un lucru atât de simplu şi pur ca sinceritatea reuşeşte să supravieţuiască, mai ales într-o producţie hollywoodiană. A Walk to Remember, un film bazat pe romanul lui Nicholas Sparks, reuşeşte să fie admirabil în locurile în care o teen dramă ar fi fost contrafăcută. Povestea ne este binecunoscută. Un băiat rău (Shane West) se îndrăgosteşte de o şcolăriţă bună (starul pop Mandy Moore). Plotul putea urma unul sau două căi. Fie dragostea îl va izbăvi pe el (a la "On the Waterfront") sau o va trivializa pe ea (a la "Grease"). Jamie e, însă, atât de ingenuă că nu ne-o putem imagina purtând vinyl negru. 
Distribuţia e completată de nume mari precum Peter Coyote (tatăl lui Jamie) şi Darryl Hannah (mama lui Landon). 
Moore, o vedetă pop a cărei experienţă actoricească anterioară a fost un rolisor în The Princess Diaries, îşi asumă o partitură dificilă cu primul ei rol principal. Să interpretezi un personaj atât de inocent fără să-l faci insuportabil, se poate dovedi un coşmar şi pentru un actor mai experimentat, cu atât mai mult pentru o debutantă. Jamie e o iconoclastă tăcută care nu vrea să atragă atenţia asupra sa. Conceptul personajului e revoluţionar: o fată într-un film cu adolescenţi atât de sigură pe identitatea ei încât nu are nevoie de o schimbare de look senzaţională ca să-i arate băiatului ce grozavă poate fi. Acelaşi lucru e valabil pentru Moore, vedeta: e o uşurare să vedem că nu fiecare potenţial idol al adolescenţilor simte nevoia să ajungă faimoasă fâţâindu-se în bikini şi arătându-şi pelvisul la cameră. Finalul aduce o întoarcere de situaţie care, în alte condiţii ar fi putut părea fals, dacă scenariul lui Karen Janszens nu s-ar fi dovedit până în acel moment dulce şi onest. Fidel sursei literare fără a fi forţat, melancolic fără a fi deprimant, A Walk to Remember izbuteşte să te cucerească prin sinceritate. Într-o eră în care filmele cu adolescenţi au devenit un gen distinct, A Walk to Remember face o diferenţă. Filmul descrie expresiv acea experienţă culturală singulară care e liceul, în special segregarea studenţilor în grupuri sociale rigid definite. În liceu eşti fie in fie out. Producătorul Di Novi spune că romanul lui Nicholas Sparks e popular nu numai printre teenageri dar şi printre copiii mai tineri sau printre adulţi pentru că îţi aminteşte de lucrurile cu adevărat importante în viaţă: dragostea necondiţionată, speranţă şi încrederea.



3. Never let me go (2010)




Bazat pe apreciatul bestseller al lui Kazuo Ishiguro (The Remains of the Day), NEVER LET ME GO este o remarcabilă poveste de dragoste, pierdere şi adevăruri ascunse. În roman, el pune întrebarea fundamentală: Ce ne face umani?  Acum, regizorul Mark Romanek (ONE HOUR PHOTO), scenaristul Alex Garland (28 DAYS LATER, SUNSHINE) şi DNA Films aduc pe ecran povestea sfâşietoare şi emoţionantă a lui Ishiguro.    
Kathy (Carey Mulligan, câştigătoare a unui premiu BAFTA şi nominalizată la Oscar, An Education), Tommy (Andrew Garfield, Boy A, Red Riding) şi Ruth (Keira Knightley, nominalizată la Oscar, Pride & Prejudice, Atonement) îşi petrec copilăria în Hailsham, un internat britanic aparent idilic unde descoperă un secret sumbru şi obsedant despre viitorul lor. Pe măsură ce lasă în urmă adăpostul şcolii şi se apropie inexorabil de soarta devastatoare care îi aşteaptă ca adulţi, ei trebuie să facă faţă şi sentimentelor profunde de iubire, gelozie şi trădare care ameninţă să îi despartă.
Fox Searchlight Pictures, DNA Films şi Film4 prezintă NEVER LET ME GO, regizat de Mark Romanek după un scenariu de Alex Garland bazat pe un roman de Kazuo Ishiguro.  În film apar şi Isobel Meikle-Small, Ella Purnell, Charlie Rowe, Charlotte Rampling, Sally Hawkins, Nathalie Richard, Andrea Riseborough şi Domhnall Gleeson.  Producătorii sunt Andrew Macdonald şi Allon Reich pentru DNA Films; producătorii executivi sunt Alex Garland, Kazuo Ishiguro şi Tessa Ross; co-producătorul este Richard Hewitt; şi producătorul asociat este Joanne Smith.
Echipa creativă îi include şi pe directorul de imagine Adam Kimmel ASC (LARS AND THE REAL GIRL), directorul artistic Mark Digby (SLUMDOG MILLIONAIRE), monteurul Barney Pilling (AN EDUCATION), muzica de Rachel Portman (EMMA), controlorii muzicali Randall Poster (FANTASTIC MR. FOX) şi George Drakoulias (MARGO AT THE WEDDING); şi costumierii Rachael Fleming (TRAINSPOTTING) şi Steven Noble (THE BEACH). 



4. The notebook (2004)


Allie Hamilton şi Noah Calhoun s-au întâlnit într-o seară la carnaval şi se îndrăgostesc. Părinţii ei nu consimt legătura fiicei lor, deoarece familia lui Noah nu este suficient de bogată şi cunoscută, şi hotărăsc să se mute departe, cât mai departe de Noah. 
Allie a aşteptat mult timp ca Noah să îi răspundă la scrisori, dar după mai mulţi ani hotărăşte să se logodească cu Lon, un chipeş soldat american. 
Măcinată încă de dragostea pe care o nutreşte faţă de Noah, Allie decide să îi facă o vizită acestuia şi constată că sentimentele lor sunt încă vii. Acum este momentul ca Allie să aleagă între Noah şi proaspătul ei logodnic.







5. If only (2004)
Dupa ce prietena sa, Samantha, moare intr-un accident la scurt timp dupa ce ei se cearta si aproape se despart, o alta lovitura dureroasa pentru omul de afaceri englez, Ian Wyndham (Nicholls) care locuieste la Londra si care incearca sa reinvie ziua in speranta de a schimba cursul evenimentelor care au dus la moartea iubitei lui.











6. Bride Wars (2009)


Romanticele "de serviciu" Anne Hathaway şi Kate Hudson ajung în sfârşit în faţa altarului! Problema este că personajele lor, două foarte bune prietene, şi-au programat nunta în exact aceeaşi zi. Când devine clar că niciuna nu va ceda locul celeilalte, începe un adevărat război, miza fiind invitaţii comuni, biserica, preoţii, accesoriile şi aşa mai departe. Până unde vor merge cele două şi care vor fi primele victime?










7.  August Rush (2007)


Un copil de 11 ani dintr-un orfelinat viseaza ca-si va intalni parintii si de aceea pleaca in cautarea lor. Simte ca are o anumita conexiune cu muzica... dar de la a pune prima data mana pe un instrument muzical si pana a ajunge intr-o orchesta faimoasa este doar un pas. Insa ajunge pe mana unui om care ii punea pe copii sa cante pentru bani...El incearca sa-si gaseasca parintii si sa gasesta MUZICA,cea care ia unit pe parintii sai:  tanarul chitarist irlandez Louis si o frumoasa violoncelista, Lyla. Ei se intalnesc intr-o noapte magica in Washington Square. Tatal ei  se impotriveste relatie lor, astfel încât ei ajung sa se desparta, lasand in urma un copil, pe August Rush.






8. Gost- Fantoma mea iubita (1990)


Ganditi-va la cea mai emotionanta povete de dragoste. Mai ganditi-va si la cea mai sclipitoare comedie, la cea mai uimitoare poveste supranaturala si la cel mai tensionat thriller de mister. V-au venit in minte patru filme diferite. Sau va numarati printre milioanele de oameni si critici care au descoperit ca filmul numarul 1 al anului 1990 este Fantoma mea iubita. 
Veti fi surprinsi, incantati si veti incepe sa credeti. Patrick Swayze este o fantoma care face echipa cu un medium (Whoopi Goldberg, distinsa cu Premiul Oscar) pentru a afla adevarul care se ascunde in spatele mortii lui si pentru a o salva pe iubita lui (Demi Moore) de a urma aceeasi soarta. "Se zvoneste ca Fantoma mea iubita este o poveste de dragoste pe care e imperativ s-o vezi." spune Entertainment Weekly. 



9.  Dear John (2010)



Inspirat de un roman al lui Nicholas Sparks (care a mai scris şi The Notebook sau A Walk to Remember), Dear John îl are ca protagonist pe John Tyree (Channing Tatum), un soldat care se îndrăgosteşte într-o permisie de frumoasa, dar şi conservatoarea studentă Savannah (Amanda Seyfried). Titlul filmului vinede la începutul scrisorilor pe care i le trimite Savannah soldatului.Timp de sapte ani cei doi corespondeaza intens, scrisorile lui Savannah (Amanda Seyfried) insemnand pentru tanarul soldat mai mult decat niste simple gesturi romantice, caci la fiecare misiune periculoasa acesta reuseste sa-si mentina echilibrul pishic tocmai cu ajutorul acestori dovezi de dragoste. Insa aceasta indelungata corespondenta are consecinte pe care niciunul dintre cei doi tineri nu le prevede.



10. Meet Joe Black (1998)

Locul ales de Moarte este casa bogătanului proprietar al unui imperiu multi-media, William Parrish (Anthony Hopkins). Cu toate că este îndurerat de pierderea prematură a soţiei sale, Parrish şi-a găsit alinarea lângă cele două fete superbe ale sale, Allison şi Susan. Totodată, expansiunea financiară este o preocupare de bază care îi păstrează nealterată pofta de viaţă.

Exact în ajunul celei de-a 65-a aniversări, când cele două fiice ale sale îi pregătesc o petrecere grandioasă, William este lovit de un atac de cord care aproape îi este fatal. În acest moment îşi face apariţia Inevitabilul care se materializează în corpul unui bărbat atrăgător, Joe Black, pe care Susan îl cunoscuse la un restaurant înainte de a fi ucis într-un accident auto. Imediat, corpul său va fi ocupat de Moarte. Deşi vine cu intenţia clară de a-l lua cu el în Lumea Umbrelor, Moartea întrupată în Joe, se va abate de la misiunea sa când se va îndrăgosti de Susan.

Joe Black va constata că avatarurile dragostei sunt la fel de complicate şi sfâşietoare şi pentru Moarte, cum sunt şi pentru muritorii de rând. Atât timp cât Joe Black îşi va fi pierdut capul, William Parrish va rămâne în viaţă.



 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting