Ce port azi pe unghii

Publicat de Bubu Blog la 12:04 5 comentarii
Nu este foarte reusit acest french da mie imi place tare mult.
Voi obisnuiti sa va faceti manichiura si pedichiura singure?
De obicei ce fel de nuante sau modele alegeti?
Eu merg pe premiza ca french-ul este la moda intotdeauna si se poate asorta usor cu orice fel de tinuta, inclusiv cea sport.
Pupici


Se poarta NEON

Publicat de Bubu Blog la 11:25 4 comentarii
Vara asta se poarta culorile NEON, eu una sunt innebunita dupa culorile deschise, aprinse care sa scoata in evidenta ceva frumos,trebuie sa ai curaj sa porti asa ceva si cred ca eu sunt cea mai potrivita pentru asta. Deja am inceput sa imi achitionez hainute si pantofiori pentru vara aceasta.
Voua va plac culorile NEON?
Sau sunt prea extravagante pentru voi?
























Dove - rasfatul meu de dimineata

Publicat de Bubu Blog la 05:22 1 comentarii
        Fetelor astazi vreau sa vorbesc despre sapunul Dove si despre cat de mult il iubesc. Nu sunt o mare fana a gamei de produse Dove dar tin sa precizez ca acest sapun imi rasfata fata in fiecare dimineata si seara ma gandesc ca abia astept sa vina dimineata sa il refolosesc. Imi plac toate sortimentele dar cel mai des folosesc Dove simplu. Am facut si eu testul de 7 zile si nu imi venea sa cred ca abia dupa 3 zile efectele erau uluitoare, fata mea era mai senina, petele disparusera si punctele negre mai ca nu se mai vedeau... Este senzational si daca il folosesti cu apa rece si dupa cu o crema hidratanta garantez ca numai aveti probleme cu tenul in nici un anotimp. Eu de exemplu folosesc Sensibio Light (am scris despre ea aici ) dupa ce imi curat fata bine cu sapunul Dove si apa cat suport de rece. Fata mea e catifelata si curata si simt cat de mult imi multumesc pentru asta. :)



Voi folositi Dove in toaleta de dimineata?
Care sunt parerile voastre si cat de importante credeti ca sunt produsele pe care le folositi cand vine vorba de tenul vostru?




 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting