Review Sampon Anti-Matreata Bio

Publicat de Bubu Blog la 08:13 8 comentarii
De ceva vreme am o mare problema cu matreata, am incercat tot felul de produse Anti-Matreata dar rezultate intarziau sa apara. Am apelat si la leacuri babesti, m-am clatit cu otet, masca cu galbenus de ou, am folosit chiar si frunze de nuca dar degeaba. Am un par tare dificil, este cret si tare greu de intretinut, daca nu folosesc balsam sau tratament pentru par, ADIO pieptanare. De curand, acum cca. 2 luni sau chiar mai bine, am intrat intr-o farmacie naturista si am cerut un sampon Anti-Matreata, farmacista tare draguta mi-a expus o sumedenie de produse care de care mai scumpe si bineinteles ca m-am ghidat la unul intre, nici prea scump dar nici prea ieftin. Am ales un produs pe baza de propolis stiind ca mierea este de foarte mare ajutor atunci cand vine vorba de par (si mai ales al meu). Am ajuns acasa mi-am facut baita si surpriza!      Parul meu era perfect descurcat si gata de pieptanat, nu-mi venea sa cred ca desi nu folosisem balsam sau tratament ( de obicei folosesc tratamentul de la Kallos Placenta, caruia o sa ii fac un review cat de curand) parul era intr-o stare impecabila si de matreata nu mai poate fi vorba nici in ziua de astazi.

-Recipientul arata asa:
(pt a se vedea mai bine poza da-ti clik pe ea)


Pretul lui este de 13 lei, nu stiu daca se gaseste in toate farmaciile naturiste, eu l-am achizitionat dintr-o farmacie din Urziceni, dar daca va intereseaza ma puteti contacta.
Recipientul este dotat cu capacel si are orificiul potrivit atat cat sa curga o doza suficienta cat pt o samponare.
Se agita bine inainte de folosire pt a se amesteca ingredientele, eu am observat asta abia dupa ce l-am folosit a doua oara, samponul avea o culoare diferita, un galben mai inchis.
Dupa folosire parul ramane foarte fin si usor de pieptanat, dupa ce se usuca emana un miros placut de miere. 
Fara matreata, viata e mai frumoasa!

Model nou pe unghii

Publicat de Bubu Blog la 07:45 7 comentarii






Mi-am cumparat o oja noua si am zis sa o incerc cu un model simplu.
De obicei pictura nu lipseste de pe unghiile mele, mi se par "goale" unghiile fara macar o floricica.
Nu sunt experta in modele dar ma chinui singurica pana reusesc.
Ce parere aveti?










Marca:  Golden Rose
Culoare: Visiniu


 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting