Cum sa ne aranjam usor si frumos parul

Publicat de Bubu Blog la 23:48 7 comentarii
      
Poate va sunt de folos cateva sfaturi si in materie de hair style!








Iata cateva sfaturi si metode utile:

Te-ai trezit probabil de multe ori dimineata intrebandu-te: 'Si astazi, cum imi mai aranjez parul?' sau 'Astazi ce fac cu parul meu?'. Acestea sunt probleme care au rezolvare, si inca, una care sa il faca sa arate foarte bine si sa reziste intreaga zi. Cel mai important sfat este sa folosesti produsele potrivite, pentru tipul tau de par, fie ca este uscat, gras, degradat sau normal. Se tine cont si de aspectul firului de par, care poate fi ondulat, drept sau vopsit. Asadar:

1. Pentru parul ondulat se recomanda urmatoarea metoda simpla, si anume, vom tine cont ca cele mai multe dintre noi avand parul ondulat, atunci sigur de cele mai multe ori ne dorim ca acesta sa fie drept. Pentru a realiza aceasta, atunci trebuie fie sa mergi la coafor, fie sa iti intinzi parul cu o placa de par profesionala. Problema principala in acest sens este cum sa il mentii? Cu privire la acest fapt, poti sa folosesti de fiecare data cand indrepti parul un fixativ care are ca efect o fixare de lunga durata, iar daca folosesti aparatul de indreptat, atunci tine cont sa fie unul cu strat de protectie (sunt recomandate acelea cu placi ceramice), pentru ca mentin nivelul de hidratare al firului de par si iti garanteza fixarea indelungata. Daca, totusi, doresti sa iti pastrezi aspectul natural, atunci foloseste dupa spalare balsamul pentru par ondulat si pentru stralucire, iar pentru fixare acele produse care au ca efect definirea buclelor (de recomandat este spray-ul pentru definirea buclelor si spuma modelatoare).

2. Pentru parul drept indicat este sa folosesti la maxim acest atu, pentru ca si in acest sezon se poarta parul drept si cu breton. Poti sa foloseste o perie rotunda pentru a-l usca, spuma pentru volum (in cazul in care ai firul subtire) aplicata pe parul umed si produse pentru netezire, in cazul firelor rebele (de recomandat ar fi ceara si spray-ul pentru netezire). Daca totusi vrei sa ai parul cret, atunci poti sa folosesti un ondulator profesional, ori bigudiuri speciale, ori placa de par, pentru ati creea buclele dorite, iar la sfarsit poti sa adaugi si putin fixativ.

3. Pentru parul vopsit, care de cele mai multe ori arata mult mai bine, decat unul natural, problema este mentinerea culorii. De recomandat este sa folosesti produsele adecvate pentru a rezista culoarea. Deasemenea este indicat sa folosesti pentru spalare sampon exclusiv pentru parul vopsit, balsam fara clatire pentru fixarea culorii, iar pentru coafat, fixare si stralucire un spray special pentru parul colorat. Daca te-ai vopsit pentru prima data, va fi necesar sa iti schimbi toate produsele pe care le foloseai pana atunci si sa te axezi pe cele create special pentru parul vopsit.

Trei tipuri de machiaj: smokey, nude si ochi de pisica

Publicat de Bubu Blog la 23:46 7 comentarii

Am gasit niste sfaturi tare dragute si daca mie mi-au fost de folos ma gandeam ca poate va sunt si voua, sper sa va placa!



Trei tipuri de machiaj: smokey, nude si ochi de pisica 

trucuri-folosite-in-machiajul-ochilorMachiajul ochilor este, probabil, cea mai importanta parte din aspectul nostru general. Ochii atrag atentia, atrag privirile oamenilor si comunica foarte mult despre tine inainte de a spune tu vreun cuvant, dar, daca este facut prost, machiajul ochilor poate fi primul indiciu ca esti machiata prea mult, sau sunt pur si simplu te straduiesti prea tare. Trucul este sa stii cand si unde sa folosesti diferite tipuri de machiaj al ochilor.


In general, veti dori sa evidentiati doar o caracteristica principala a fetei la un moment dat. Deci, daca va doriti un machiaj mai elaborat al ochilor, veti dori o culoare neutra, sau mai deschisa pentru buze. Daca doriti sa atrageti atentia asupra buzelor, utilizati un machiaj al ochilor mai natural, mai putin intens. Iata cateva stiluri de machiaj pe care fiecare femeie ar trebui sa le stapaneasca: smokey, ochi de pisica sau machiaj nude.


Machiajul smokey:
Este un machiaj ce pune foarte mult accent pe ochi, in general folosindu-se culori inchise, intense atat pe pleoapa superioara cat si pe cea inferioara si rimel in cantitati generoase pentru intensificarea privirii.
Culori potrivite de fard: violet, grena, ciocolatiu, negru, bleumarin.
Culori potrivite de ruj: roz pal, culori nude, tonuri de piersica, bejuri.


Machiajul ochi de pisica:
Poate avea intensitate atat in zona ochilor cat si a buzelor deoarece deasupra liniei de tus care trebuie sa inceapa in coltul intern al ochiului si sa mearga ascendent spre coltul extern in exterior puteti aplica fard in orice culoare sau sa aplicati doar un ruj intens.
Culori recomandate de tus: negru, maro, bleumarin, violet.
Culori recomandate fard: tonuri neutre de bej, ciocolatiu, oranj.
Culori recomandate ruj: rosu, burgundy, trandafiriu, orice alta culoare ce vi se potriveste.


Machiajul nude:
Foloseste doar culori naturale pentru a ne evidentia trasaturile frumoase si pentru a ascunde eventualele defecte. Pentru acesta vom folosi doar farduri si rujuri bej, vanilie, maron, ciocolatiu, rose. La acest machiaj putem aplica o nuanta putin mai intensa de fard de obraz roz ce imita rositul natural (nu mai intens) pentru a crea o iluzie de piele sanatoasa.

New model

Publicat de Bubu Blog la 07:27 1 comentarii
Astazi am un nou model pe unghii, facut foarte rapid, sotul meu vrea sa ma scoata in oras si cum toata ziua am facut treaba, vechiul model s-a sters cu usurinta. In graba postez sa vi le arat si voua acum cat sunt "fresh"
Acesta este modelul de la mana stanga:






Iar acesta este modelul de la mana dreapta, pt ca nu ma descurc foarte bine atunci cand vine vorba de modele la mana dreapta am apelat doar la modelul simplu cu floricele, mie imi place tare mult combinatia de alb si rosu pe unghii si din punctul meu de vedere cred ca se vede bestial.






Ce parere aveti? Va plac?
M-am descurcat bine si la mana dreapta?
 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting