Trucuri ca unghiile sa creasca mai repede

Publicat de Bubu Blog la 11:33 4 comentarii
Daca esti o persoana care gesticuleaza atunci cand vorbeste, mainile si unghiile vor juca un rol important in imaginea ta. Ce-i de facut daca vrei ca unghiile tale sa arate cat mai bine si sa nu te mai simti prost atunci cand se rup.
Ratele de crestere a unghiilor variaza. In medie, acestea cresc aproximativ un centimetru si jumatate intr-un an.
Cresterea unghiilor variaza si in functie de starea nutritionala a persoanei. Daca esti dreptaci, unghiile de la mana dreapta vor creste mai repede si invers. De asemenea, unghiile de la degetele mai lungi vor creste mai repede.

Varsta si perioada anului au un rol important in cresterea ungiilor. Unghiile cresc mai repede vara si la persoanele sub 30 de ani.

Dieta este foarte importanta. Dietele extreme, in special cele scazute in proteine pot incetini cresterea unghiilor. Ai grija sa ai o dieta echilibrata pentru a oferi vitaminele si mineralele necesare cresterii unghiilor. Daca este cazul, ia un supliment alimentar.

Starea generala de sanatate conteaza la fel de mult. Exista foarte multe boli ce pot incetini cresterea unghiilor sau sa le faca mai fragile. Printre aceste boli se numara cele renale, cele tiroidiene si cancerul. Daca crezi ca unghiile tale nu cresc cum ar trebui, mergi la doctor.

De asemenea, pentru o crestere mai rapida a unghiilor trebuie sa iti folosesti mainile cat mai mult. Circulatia sangelui din maini are un rol important in cresterea ungiilor. Cantatul la pian sau tastarea la computer sunt modalitati bune de a pune sangele in miscare.

Este surprinzator, insa si rosul unghiilor le poate face sa creasca mai repede, desi nu este recomandat.

Nu in ultimul rand, ingrijirea este foarte importanta. Unghiile ingrijite cresc mai repede, in comparatie cu cele rupte si care nu primesc atentie.

Ce spun unghiile despre sanatatea ta

Publicat de Bubu Blog la 11:32 4 comentarii
Unghiile nu numai ca ofera eleganta mainilor tale, mai ales daca sunt ingrijite, dar iti pot da si o serie de indicii despre sanatatea ta.
Cele sanatoase ar trebui sa fie semi-transparente, de un roz luminos, netede si cu acea semiluna alba sub cuticula; orice alta modificare poate trada o boala pe care o ai in corp. La ce anume ar trebui sa fii atent:

1. Daca unghiile apar in intregime albe sau cu pete albe, in afara de faptul ca ar putea fi si ceva inofensiv (multe femei au punctulete albe pe unghii), ar putea fi vorba de boli de inima, insuficienta renala, ciroza hepatica, tuberculoza, diabet, artrita reumatoida. 
2. Unghiile care sunt albicioase, cu o banda roz-roscata in partea de sus, pot indica ciroza hepatica, malnutritie, diabet, hipertiroidism sau chiar existenta virusului HIV in organism.

3. Jumatatea de jos a unghiei apare alba, iar jumatatea de sus are o culoare roz inchis spre maro. Un astfel de aspect ar putea fi cauzat de afectiuni renale sau virusul HIV.

4. Liniile albe orizontale, determinate de fragmentari microscopice in cresterea unghiilor, pot avea legatura cu probleme de inima, boala Hodgkin, insuficienta renala sau otravire cu arsenic, taliu ori alte metale grele.

5. Liniile verticale, subtiri, de culoare rosu inchis sau maro pot fi cauzate de ciroza, tratament cu contraceptive orale, sarcina, ulcer peptic, artrita reumatoida, vasculita.

6. Unghiile care sunt de culoare galben spre portocaliu si subtiri pot trada limfedem si bronsiectazie.

7. Daca acea portiune alba de sub cuticula, sub forma de semiluna, este roscata, ar putea fi vorba de intoxicatie cu monoxid de carbon, insuficienta cardiaca, urticarie cronica, ciroza sau psoriazis.

8. Cand cresterea unghiei este perturbata din anumite cauze interne apare o denivelare orizontala. Acest lucru poate indica o boala arteriala periferica, psoriazis, infectii sistemice sau traumatisme.

Ce spun unghiile despre sanatatea ta

9. Unghiile care incep sa aiba forma de lingurita, devenind concave, albicioase si casante pot trada hipertiroidism, malnutritie, expunere constanta la solventi pe baza de petrol, carente de fier.

10. Tesutul moale din jurul unghiilor poate deveni poros, desprinzandu-se de unghie. In acest caz poate fi vorba de un nivel scazut de oxigen in sange, bronsita cronica, boli cardiace congenitale sau boli pulmonare.

Cum sa iti faci unghiile sa para mai lungi

Publicat de Bubu Blog la 11:30 3 comentarii
Unele femei nu reusesc sa tina unghiile lungi, oricat de mult ar incerca. Cu toate acestea, exista cateva trucuri pe care le poti pune in practica, pentru a crea iluzia de lungime, chiar si atunci cand unghiile sunt scurte.
Incepe prin curatarea unghiilor. Aplica lotiune pentru a inmuia cuticulele, dupa care taie-le. Impinge cuticula ramasa cu o pila speciala de unghii.

Utilizeaza un creion de manichiura frantuzeaza, chiar daca unghiile nu sunt suficient de crescute. Banda alba va crea iluzia ca unghiile au crescut. Daca nu doresti sa folosesti trucul cu manichiura frantuzeasca, foloseste o culoare tare, o nuanta inchisa, cele mai potrivite pentru femeile care intampina aceasta problema.

Cum sa iti pastrezi unghiile sanatoase in anotimpul rece

Nu iti lasa unghiile fara lac sau oja. Fa-o doar in momentele in care vrei sa folosesti o solutie pentru cresterea acestora.

Ai grija cand tai unghiile si nu le taia de la baza. Daca o vei face, risti sa te ranesti si sa oferi unghiilor un aspect neingrijit. Sub nicio forma nu iti roade unghiile. Daca ai acest obicei, fa tot posibilul pentru a scapa de el inainte de a deveni o dependenta.

De asemenea, este foarte important sa stii ce lac sau ce oja se potriveste pentru unghiile tale. Daca observi ca acestea se ingalbenesc, sub nicio forma nu le mai folosi.

5 trucuri pentru unghii frumoase

Publicat de Bubu Blog la 11:28 1 comentarii
Manichiura este unul din cele mai reprezentative atribute ale frumusetii feminine.
1. Mentine-ti unghiile la o marime potrivita - desi pentru multe domnisoare/doamne tentatia de a purta unghii lungi este coplesitoare, s-ar putea ca rezultatul sa nu corespunda asteptarilor, intrucat probabilitatea ca acestea sa se rupa este considerabila.

2. Nu folosi prea des oja - exista credinta potrivit careia lacul de unghii (oja) iti protejeaza unghiile, dar, in unele cazuri, acesta nu face altceva decat sa le deterioreze. E posibil ca, in timp, unghiile sa devina casante, astfel incat se recomanda ca oja sa se inlature doar cu dizolvant.

3. Hidrateaza-ti unghiile - dupa ce unghiile au fost sterse cu dizolvant se recomanda aplicarea unui strat de crema hidratanta dupa utilizarea lui, pentru a preveni aparitia iritatiilor si a deshidratarii la nivelul cuticulelor. De asemenea, daca mainile intra des in contact cu apa, este recomandata o crema care contine silicon.

4. Renunta la ticurile nervoase - foarte multe persoane au obiceiul nesanatos de a-si roade unghiile, de a trage cu dintii cuticulele sau de a bate cu degetele in masa. Pe langa faptul ca dantura poate avea de suferit si unghiile vor fi inestetice. In aceste cazuri, se recomanda o mai mare stapanire de sine si constientizarea ticurilor respective, astfel incat ele sa inceteze.

5. Curata unghiile de cuticule - inainte de aceasta procedura, tineti mainile in apa calduta timp de cel putin 5 minute, iar cuticulele vor fi mult mai usor de indepartat astfel. In aceasta etapa, e important sa nu impingeti prea tare cuticulele (va puteti rani si, de asemenea, exista riscul ca procesul normal de crestere a unghiei sa fie compromis).

10 trucuri pentru indepartarea petelor

Publicat de Bubu Blog la 11:22 6 comentarii
Petele sunt enervante pentru oricine, mai ales daca sunt unele foarte greu de indepartat si mai ales daca nu ai timp sau bani pentru a merge la o curatatorie cu haina sau tesatura respectiva. Insa, chiar si pentru acasa, exista destule solutii eficiente care te ajuta sa scoti petele de pe materialele textile.
Nu uita totusi sa incerci solutia intai pe o zona mai putin vizibila a tesaturii patate si abia apoi direct pe pata sau pe intreaga tesatura.  

1. Pentru sange


Fie ca s-a uscat sau inca este proaspat, sangele de pe un material textil poate fi scos cu peroxid de hidrogen, substanta cunoscuta si sub denumirea de apa oxigenata. Toarna putin peroxid pe pata si lasa-l sa actioneze cateva minute. Clateste si repeta procedeul. (Substanta nu va indeparta insa si dovezile medico-legale, ci doar pata).


2. Pentru cerneala


Pulverizeaza fixativ din belsug pe pata si lasa-l sa se usuce. Spala apoi normal. Un alt truc eficient pentru indepartarea petelor de cerneala este sa inmoi haina in lapte, sa o lasi asa peste noapte si apoi sa o speli.


3. Pentru vin rosu


Daca pata este mica, toarna vin alb pe o carpa si apoi tamponeaza zona murdara de vin rosu - functioneaza ca o magie. Iar daca pata este mai mare, presara sare pe ea.
Ambele trucuri functioneaza, insa doar daca vinul nu s-a uscat inca pe material.


4. Pentru nicotina


Sucul de lamaie poate indeparta petele de nicotina. Daca acestea sunt pe degete, foloseste suc de lamaie si piatra ponce pentru a le elimina.


5. Pentru ceara topita


Asaza un servetel de hartie peste pata de ceara, incinge bine fierul de calcat, si calca pata, mutand de mai multe ori servetelul cu o parte curata pe pata. Hartia va absorbi toata ceara.


6. Pentru rugina


In acest caz, freaca pata cu suc de lamaie si sare si las-o la soare mai mult timp. Spala apoi haina in mod normal.


7. Pentru grasimi


Atunci cand ai de-a face cu o pata de grasime, tamponeaza tesatura respectiva cu ulei de eucalipt, iar apoi tine-o sub jet de apa fierbinte. Este posibil sa fie nevoie sa repeti procedeul.


De asemenea, daca ai mainile patate cu grasime, freaca-le cu putin unt si apoi spala-te cu apa si sapun.


8. Pentru pete negre pe podea


Uneori, de la talpile incaltarilor raman imprimate urme negre pe podea. Pentru a scapa de acestea, pune putin gaz pe o carpa si sterge.


9. Pentru urme de creioane pe pereti


Intr-o casa cu copii mici acestea nu sunt deloc anormale. Presara putin bicarbonat de sodiu pe o carpa umezita si freaca petele de creion.


10. Pentru pete de iarba


Acestea pot fi indepartate prin stergerea zonei respective cu alcool metilic. Repeta pana cand pata dispare si apoi spala normal.


11. Pete de mucegai


Pentru a scapa de petele de mucegai de pe haine, preparati o pasta din zeama de lamaie si sare si frecati suprafata respectiva, apoi lasati hainele sa se usuce la soare. Repetati operatiunea pana cand pata dispare complet. Aceasta pasta se poate folosi si pentru scoaterea petelor de rugina de pe imbracaminte.


12. Petele de transpiratie


Indepartati petele galbene de transpiratie de la subrat de pe bluze prin frecarea cu un amestec de zeama de lamaie (sau otet alb) si apa, in parti egale. Si petele de de vin rosu pot fi scoase daca inainte le muiati in apa rece, apoi le tineti inmuiate in zeama de lamaie.

Cum sa scapi rapid si natural de cosuri

Publicat de Bubu Blog la 11:13 2 comentarii
Hey girl's toate avem probleme de genul asta,nu?
Mai putin sau mai mult vrem cu orice pret sa dispara, indiferent ca avem unul sau mai multe.
Sfatul meu in primul rand este sa ne spalam in fiecare dimineata cu apa rece si sapun (sapunul este sfant am vorbit despre el aici )
Zatul de cafea este la fel de bun daca il punem intr-un gel de dus cu care ne exfoliem pielea corpului si chiar si a fetei. Astfel evitam aparitia cosurilor.
Sunt multe persoane care au probleme si cu acele cosuri urate pe corp, cae apar din cauza transpiratiei, iar atunci cand transpiri si porti haine de proasta calitate si material este normal ca, cosurile sa isi faca aparitia, evitati lenjeria si hainele din elasten sau materiale elastice, optati pt haine 100% bumbac, cat mai deschise la culoare posibil pt ca nu sunt vopsite cu chimicale foarte puternice, in general hainele din bumbac de culoare alba au o protectie foarte mare pentru piele. Si acum sa va dau cateva sfaturi ajutatoare pt disparitia cosurilor rapid si natural.

1. Argila verde este cunoscuta datorita gradului mare de absorbtie a uleiurilor, substantelor toxice si a impuritatilor din piele. Poti face o masca amestecand pudra de argila verde cu putin apa. Aplica pe fata si lasa sa actioneze 20 de minute. Clateste cu apa calduta. Pentru un efect maxim, poti pune sucul de la o lamaie ori cateva picaturi de otet.

2. Aloe Vera, asemenea argilei verzi, curata excesul de ulei din piele, fiind recunoscuta de dermatologi ca unul din cele mai bune moduri naturale pentru a scapa de acnee. Dupa ce ti-ai curatat fata, aplica putina pulpa de aloe vera direct pe zona afectate de cosuri. Dupa 20 de minute spala-te pe fata cu apa calduta si aplica o crema non-grasa, specifica tenului gras.


3. Portocale si lamai.
Pe langa gustul bun si aportul generos de vitamine C, cele doua fructe pot combate cu succes cosurile. Cea mai simpla arma contra acneei sta in sucul unei lamai, aplicat direct pe? problema? Dupa 30 de minute, poti indeparta sucul clatind cu apa calduta. Daca ai in casa o portocala, rade coaja si amestec-o cu putin apa. Compozitia rezultata trebuie sa actioneze in zonele afectate timp de 20 de minute.

4. Castraveti si rosii.
Nu, nu facem o salata, ci o masca-minune care te va ajuta sa scapi de cosuri. Rade un castravete, pune-l pe fata si asteapta 15 minute. Este un tonic excelent si te ajuta sa previi aparitia cosurilor si a punctelor negre. Poti diminua aspectul inestetic al unui cos inflamat cu ajutorul unei simple felii de rosii. Are efect antiinflamator si calmant.

5. Ceapa si usturoi.
Pe langa faptul ca ne feresc de boala, cele doua legume lupta cu succes impotriva cosurilor. Taie un usturoi in doua si freaca-l de zonele afectate. Daca ceapa iti este mai la indemana, fa un piure si aplica-l o data pe saptamana.

6. Albus de ou.
Foarte bogat in proteine, albusul unui ou are capacitatea de a absorbi grasimea si de a curata tenul. Separa galbenusul de albus, bate albusul spuma si aplica-l pe fata. Lasa sa actioneze 15 minute si apoi clateste cu apa calduta.

7. Infuzii de plante. Puneti la fiert plante recunoscute in combaterea acneei (echinacea, rozmarin, patrunjel sau marar). Dupa ce a dat in clocot, acopera-ti capul cu un prosop si stai cu fata aplecata astfel incat vaporii infuziei sa iti ajunga pe fata.


8. Dieta sanatoasa.
O mare influenta asupra modului in care arata tenul o are alimentatia. Renunta la condimente, grasimi, prajeli si mancare de tip fast-food. Asigura-te ca incluzi in mesele tale multe fructe si legume, in special cele bogate in zinc, si consuma multe lichide.



Comanda Elf

Publicat de Bubu Blog la 09:46 0 comentarii
Si iata ca a venit si comanda de la Elf, dupa ce le voi testa le voi face un scurt review si mai multe detalii despre produse, pana atunci va incant cu pozele asa cum am promis pe facebook.














1.Primer


    

Pret: 8,00 Ron
Se poate comanda de aici in urmatoarele nuante:





     2.Lipstik 









Pret: 8,00 Ron
Se poate comanda de aici in diferite nuante:





3.Piaptan si perie pentru sprancene






Pret: 8,00 Ron
Se poate comanda de aici



4.Little Black Beauty Book














Pret: 30,00 Ron
Se poate cumpara de aici








5.Tusi de ochi





Pret: 8,00 Ron 
Se poate cumpara de aici  in urmatoarele nuante:






Ce spuneti fetelor va tenteaza?
Eu zic ca sunt destul de ieftine si din cate am auzit sunt si super bune, si plus de asta au si 2 suprize!!
La comandarea de peste 50 de lei primesti produse de makeup gratis din partea lor, iar cireasa de pe tort?







 Acum cred ca este si mai tentat, tot ce am comandat eu a fost in valoare de 70,00 Ron, iar daca imi luam de la AVON dadeam pe putin 100 Ron, am optat pt trimiterea coletului prin posta romana iar transportul ma costa 9 lei, la achizitionarea de produse de peste 160 Ron transportul este gratuit.

Produsele cadou
























 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting