Modele pe unghiute

Publicat de Bubu Blog la 23:01 2 comentarii
Buna 

Cred ca nu sunt singura careia ii plac modelele pe unghii si in general o manichiura frumoasa , ingrijita si la moda nu-i asa?
Ei bine astazi as vrea sa va arat  niste modele care se poarta in aceasta vara si pe care le pot realiza la cerea voastra respectiv un tutorial in imagini.

*
*
*
 
*
 

Ce parere aveti ? Ati vrea sa reproduc unul din modele ?

Kisses !
 
 

Aconitum Napellus (Omag)

Publicat de Bubu Blog la 01:14 0 comentarii
Aconitum Napellus
 
 
 
Remediu pentru : atacuri de panica, anxietate, angoasa, soc, emotii puternice,traumatizante, insotite de teama.
Simptomele care necesita folosirea omagului sunt acute, se manifesta brusc, violent, fiind insotite de frica, de febra, frisoane sai cefalee, durerile ce insotesc boala pot fi intense.
Remediul este utilizat atunci cand simptomele apar in urma expunerii la frig , la curenti de aer uscat sau la caldura intensa si uscata .
Este eficient in tratarea astmului, a bolilor infectioase, bronsitei,pneumoniei, febrei si a gripei, aflate in stadiul incipient.
In caz de gripa sau raceala remediul trebuie administrat in primele 12 ore ale manifestarii simptomelor acute, el putand impiedica evolutia bolii numai in faza de debut a maladiei.

Ratiune si sentimente

Pacientul manifesta senzatii de teama, anxietate, agitatie, frica de moarte, de viitor, de aglomeratie sau de a traversa strada.  

Simptome principale

Agitatie extrema si teama
Atacuri de panica
Stare de soc, traume, vatamari psihice, insotite de teama, febra, senzatie de frig sau dureri de cap.

Indispozitii fizice
Senzatie de cap greu pulsand, care zvacneste, gata-gata sa explodeze sau sa ia foc.
Ochi rosii, inflamati, insotit de uscaciune, senzatie de arsura si intoleranta la lumina.Pleoape umflate, rosii si dureroase.Sensibilitate la orice zgomot
Fata este rosie, fierbinte si imbujorata, daca un obraz este rosu iar celalalt palid, omagul este remediul ideal
Fata extrem de palida la primele ore ale diminetii.In stadiul incipient al unei raceli, sau gripe gatul rosu, uscat si congestionat iar amigdalele inflamate.
Simptomele stomacale includ senzatia de voma, insotita de teama, transpiratie abundenta si necesitate imperioasa de urinare.
Respiratie ingreunata cu senzatie de apasare la nivelul pieptului, o tuse seaca si sufocanta insotita de dispnee.
 
Simptome generale

Sete excesiva.In aer liber pacientul se simte mai bine iar in incaperi calde mai rau, starea se agraveaza la auzul muzicii sau daca fumeaza ori se expun curentilor de aer rece si uscat.


Atentie ! Acest articol face parte din cartea "TOTUL DESPRE HOMEOPATIE mica enciclopedie" pe care eu mi-am achizitionat-o recent , drept urmare nu este nimic copiat de pe internet ci pur si simplu am redat prin scris ceea ce se afiseaza acolo in carte !





 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting