Gelurile UV de la Cupio

Publicat de Bubu Blog la 04:50 2 comentarii
                                   Gelurile UV, pentru o manichiura desavarsita




Gelurile UV sunt folosite pentru constructia sau modelarea unghiilor false ori naturale si realizarea unei manichiuri reusite. Nu toate beneficiem de unghii rezistente si frumoase, asa ca gelurile UV sunt un ajutor nesperat pentru femeile care vor sa aiba o manichiura desavarsita. Daca unghiile tale sunt casante, se rup usor sau au o forma inestetica, gelurile UV te vor ajuta sa ai unghiile frumoase pe care fiecare femeie si le doreste.
Chiar daca aceste geluri se folosesc in principal in saloane, nu strica niciodata sa stii mai multe despre produsele folosite si despre optiunile pe care le ai. In plus, daca inveti modul de folosire, pe cele mai multe dintre acestea le vei putea folosi si acasa.
Gelurile de constructie
Gelurile de constructie sunt, de fapt, geluri UV a caror vascozitate mare le face potrivite pentru constructia si modelarea unghiilor. Ajuta la crearea unei forme perfecte a unghiei, chiar daca acest proces presupune un timp crescut de lucru. Rezultatele care se pot obtine folosindu-le merita atat efortul, cat si timpul. Gelul de constructie roz de la Cupio promite unghii lungi si rezistente chiar si acasa. Ai curajul sa incerci?
Gelurile camuflaj
Acestea sunt usor de aplicat si modelat iar datorita unei vascozitati medii sunt si autonivelante. Se folosesc pentru a ascunde imperfectiunile unghiilor. Daca unghiile tale sunt roase, zgariate, prezinta santuri sau alte denivelari, gelurile camuflaj le vor da uniformitate. In plus, aplicarea a doua straturi va avea ca rezultat colorarea unghiilor. Analizeaza-ti si tu unghiile si ajuta-le sa fie uniforme si mai frumoase.  Foloseste oricare dintre gelurile camuflaj de la Cupio, pentru a te asigura de calitatea produselor.
Gelurile preparatoare
Sunt folosite ca baza pentru manichiura, au stralucire proprie si nu se zgarie. Chiar daca sunt menite sa pregateasca unghia pentru o manichiura elaborata sau modele complicate, pot fi folosite si singure. Daca vrei o manichiura simpla si unghii perfecte, opteaza doar pentru un astfel de gel UV si vei obtine efectul dorit.
Gelurile colorate
Daca iti doresti unghii in culori vii, apeleaza la gelurile colorate. Acestea vor da unghiilor tale nuanta dorita prin aplicarea lor pe unghii in unul, doua sau mai multe straturi. Roz bonbon? Portocaliu aprins? Joaca-te cu nuante si culori vesele!

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting