Secrete pentru o frumusete fara batranete

Publicat de Bubu Blog la 08:04
1. Daca pielea de deasupra ochilor are tendinta sa se lase si ai impresia ca intr-o zi va cadea, blocandu-ti vederea, fa un exercitiu simplu. Aseaza-ti degetul aratator sub spranceana si impinge usor in sus, presand muschiul de pe osul sprancenelor. Inchide ochii, pentru a crea tensiune, si bate din gene de aproximativ 30 de ori. La finalul acestui mic exercitiu, muschii mici si lenesi din jurul ochilor vor fi deja mai tonifiati.

2. Te trezesti in fiecare dimineata cu ochii umflati si ai senzatia ca nu ai sa mai scapi niciodata depungile de sub ochi? Incepe un masaj limfatic gentil, tapand pielea de sub ochi. Dupa ce vei executa niste batai usoare in jurul lor, vei trece la zona nasului si vei continua catre exterior, pana la obraji inclusiv, executand miscari asemanatoare celor pe care le presupune cantatul la pian.

3. Se stie ca nu fata, ci gatul da de gol varsta unei femei. Chiar daca ai putine riduri pe chip, care pot fi mascate la nevoie, in ceea ce priveste zona gatului lucrurile se stau cu totul altfel. Pentru a preveni ridarea, fa zilnic urmatoarele miscari care au rolul de a intari muschii gatului: avand capul drept, deschide si inchide gura, asemenea unui pestisor. Apoi, da-ti capul pe spate, fara sa fortezi - si repeta miscarea.

4. Pastreaza in frigider pliculetele de ceai verde sau negru folosite. Aplicate pe ochi, timp de 10 minute, inainte de o petrecere, vor face minuni pentru ochii tai. Taninul si gheata concureaza in acest caz cu cele mai scumpe creme de ochi.

5. Un machiaj aplicat corect te va face sa arati mai bine, indiferent de varsta. Machiajul de baza, discret, este suficient pentru femeile mai in varsta. Acestea sunt sfatuite sa renunte la negru, o culoare tare, care imbatraneste, in favoarea nuantelor de maro, mai putin agresive.

Ai grija la talie! Ingrosarea mijlocului nu este un semn de batranete, ci unul de sedentarism. Secretul pastrarii unei talii de viespe este ca pe masura ce inaintezi in varsta sa mananci mai putin si sa faci mai multa miscare. Micul dejun compus din oua prajite, bacon si paine toast merg bine la 20 de ani, insa la 40, grasimile se vor aseza unde nu trebuie. Pe masura ce organismul imbatraneste nu numai ca necesita mai putine calorii, dar le si arde mai greu. Daca nu iti vei da seama de adevaratele nevoi ale corpului si vei continua sa te alimentezi asa cum te-ai obsinuit, va fi necesar sa faci o "curatenie" generala in dulap pentru a dona toate rochiile tale preferate.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting