Trei pasi pentru un par de reclama

Publicat de Bubu Blog la 10:11
Cine nu-si doreste sa aiba un par sanatos, frumos, uniform vopsit, cu volum si foarte stralucitor? Prea multe pretentii? Nici vorba! Se poate, daca asculti sfatul hair-stylistului si urmezi cativa pasi esentiali:
1. Coloreaza-ti parul cu vopsele profesionale. Iar daca trebuie sa te vopsesti mai des de o data la sase saptamani, cel mai bine este sa aplici vopsele semi-permanente, fara amoniac sau nuantatoare. Evita decolorarile si suvitarile foarte dese.
2. Dupa fiecare vopsire este obligatoriu sa alinti parul cu o masca fortifianta. Tot profesionala, pentru ca patrunde mai repede in firul de par si actioneaza intens. Cel mai bine ar fi ca imediat dupa vopsire sa eviti aplicarea produselor de styling. 
3. Daca iti place sa porti parul intins si chiar nu poti renunta la placa, foloseste-o dupa ce ai aplicat pe par un tratament special care sa protejeze firul impotriva caldurii si a umiditatii excesive. Foloseste placa la temperatura medie, nu maxima. Efectul este acelasi, dar isi pastreaza stralucirea.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting