Par uscat, fragil si greu de aranjat

Publicat de Bubu Blog la 20:32 0 comentarii


Parul uscat si fragil este cauzat, de cele mai multe ori, de tratamente chimice si termice frecvente (se includ aici vopsirile, deolorarile, dar si uscarea cu foehnul sau folosirea in exces a placii pentru intins) sau de expunerea la soare. Pentru ca parul tau sa revina la aspectul si textura normale, mastile pentru par cu ou sunt cele mai recomandate. Ouale au multe proteine, care ajuta la regenerarea si intarirea foliculilor.
1. Bate 2 oua si adauga 4 linguri mari de ulei de masline. Aplica mixtura pe par cu un masaj usor si acopera-ti capul cu o folie de plastic. Dupa 15 minute, spala-ti parul cu sampon. Foloseste masca de 2-3 ori pe saptamana pentru a beneficia de avantajele acesteia si pentru a avea un par mai sanatos si stralucitor.
2. O alta varianta este sa combini un ou cu doua linguri de ulei de ricin, o lingurita de glicerina si o lingurita de otet natural. Aplica masca, infasoara-ti parul intr-un prosop cald si stai asa cel putin 40 de minute, dupa care te poti spala normal.
 poza masca de par

3. Mai poti sa pui intr-un blender 150 de grame de dovlecel, sa scurgi sucul si sa il amesteci cu o jumatate de pahar de lapte si o lingura de ulei de masline. Aplica masca pe par si las-o 20 de minute.
 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting