Cadou pentru tati

Publicat de Bubu Blog la 11:07 0 comentarii
Salutari!

Inca putin si vine Mosu, sper sa vina si la mine cat mai repede, pentru ca am fost cumintica si harnicuta cel putin anul acesta.

Stiti ca cel mai frumos sentiment il ai atunci cand daruiesti ceva? Cel putin la mine se aplica aceasta zicala si vreau tare mult sa il fac fericit si pe tati, anul acesta.

Pe langa job si hobby-urile pe care le are, cand vine acasa ii mai place sa guste cate un paharel de vin, vorba doctorului: un paharel de vin pe zi, pune sangele in miscare. Nu stiu daca aceasta este cauza principala pentru care tati mai consuma cate un pharel, dar stiu ca ii place foarte mult sa isi serveasca musafirii cu cate un paharut  din diversele bauturi pe care le are si tocmai pentru a face aceasta tratatie, are un mini bar unde isi tine toate minunatiile (asa zice el).

Avand in vedere aceasta pasiune a lui m-am gandit ca nu are si ca i-ar fi foarte bun acest set de 6 ustensile pentru bar.





Setul pe care vreau eu sa il cumpar este ideal pentru orice tip de bar,este din inox avand in componenta 6 ustensile pentru bar precum: suport, filtru cocktail, desfacator, cleste pentru gheata, masura dubla si cocktail shaker.
Cu ajutorul acestui set, o sa-i fac o mare bucurie si sper eu sa ii fie si de folos...si de ce nu, poate sa imi faca si mie un cocktail.
Bineinteles ca se vor adauga si 2-3 sticle de bauturi spirtoase la cadoul pe care o sa i-l aduca mosul.

Voi ce le cumparati parintilor? Ce pasiuni au?

Va pupacesc!
 

Bubu blog Copyright © 2011 Design by Ipietoon Blogger Template | Ugg Boots Sale | web hosting